kunstlog 01/05/2005

terwijl de rooje lekker ruzie maken over hoe en wanneer ze dit Belgenland nu eindelijk eens uit elkaar zullen laten vallen, was het vandaag lekker opendeurdag in het atelier van de Kunsthoek te Evergem.
Allez, eigenlijk was dat gisteren ook al, en vorig weekend, maar we zijn pas dit weekend voor het eerst gegaan. Ok, ik heb m’n record gebroken. Ik heb me op zijn minst 15 minuten kunnen inhouden vooralleer ik het eerste pastelkrijtje in mijn handen had. Vorig jaar deed ik er garantie geen 5 minuten over. Maar het was weer pure fun! En een succes!

Zaterdagochtend heb ik de doeken van het Gothicproject voor de PARTNERS-expo naar Ursel gebracht. Voor een keer was ik de eerste, maar da’s niet mis want ik hou niet zo van onnodige druk op de ketel te zetten.

Gothic is het duo-project dat ik heb gedaan met Patrick Desomer van Arrakis-Oostende. Patrick is een prima fotograaf en we hebben zowat gelijke interesses qua kunst. Met het Gothic-proejct hebben we beiden onze grenzen nog maar eens verlegd. Het resultaat is pastelkrijt verwerkt op een foto op doek. 3 foto’s werden afgewerkt. Een unicum als je’t mij vraagt want kunstenaars bewegen één kunstwerk te maken, da’s iets dat je toch niet dagelijks tegenkomt. Ze zijn nogal eenzaten mijnheer.

Nu nog even aftellen tot donderdag 5.5 – 10u en dan wordt de officiële aftrap gegeven voor deze expo in de Drongengoedhoeve te Ursel www.drongengoedhoeve.be

En dan ben ik natuurlijk mega gelukkig dat de laatste modellensessie prima is verlopen. Nieuw werk staat er dus aan te komen. Allicht maak ik er wel eentje op de kunstmarkt te Drongen op 22.05. u komt toch ook? Maak je zeker bekend, da’s altijd leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.