PERSBERICHT: Van Hemel even vereeuwigd

GEKNIPT UIT HET KDS-nieuws:

Gisteren was het even zover, MAX Van Hemel, de Gentse kunstenaar was voor enkele luttele seconden vereeuwigd.

Inderdaad, op 10.05 rond 17u20 werd Max aangereden in de Kortedagsteeg. Max stak tevoet de straat over en werd gegrepen door een roekeloze jonge bestuurder die niet meer tijdig kon stoppen.

Max: “Ja, ik herinner mij niets meer van het voorval. De laatste herinnering die ik heb is dat ik een stap van het trottoir weg doe en het eerst volgende dat ik me daarna nog kan herinneren is dat ik op de grond lig en er een 3-tal mensen rond mij staan.”

De kunstenaar droomt al lang van een carriere tussen de groten der aarde. “Dit is onmiskenbaar een voorteken”, aldus Max, die blijft geloven in een snelle klim naar de top en al hardop droomt van een verblijf in Monaco.

Over zijn bijna-dood-ervaring weet hij dit nog te vertellen: “Ik kan jullie bij deze meedelen dat er geen licht is aan het einde van de tunnel. Er is gewoon niets. Ok, ik ben dan wel even in het Walhalla geweest, maar helaas geen rijstpap met gouden lepeltjes of een zaal met honderden maagden. Spijtig voor mijn fans dat ik zo snel terug was, zo zie je maar dat de waarde van een kunstwerk in een paar seconden kan stijgen en dan ineens weer zakken.”

Uit veiligheidsoverwegingen werd de Kortedagsteeg vandaag afgesloten. De politie vrees voor een ware volkstoeloop naar de plaats waar het ongeluk gebeurde. Deze ochtend vroeg brachten al verschillende fans bloemen naar het huis van de kunstenaar. Steunbetuigingen uit de hele wereld zullen allicht vandaag nog mogen worden verwacht.

One thought on “PERSBERICHT: Van Hemel even vereeuwigd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.