Tijd voor een comeback!

Persoonlijke boodschap aan het meisje van het advocatenkantoor:

“Please, kom terug! Het is zo eenzaam zonder jou!”

Zeg ’t is niet omdat dat grijs boomkieken zo stom is als ’t achterste van een fietsband dat gij u daardoor moet laten doen.

Allez, ‘fin, ik wou dit gewoon even kwijt.

*dat lucht op*

Een gedachte over “Tijd voor een comeback!

  1. Geachte Heer Van Hemel,

    Dat dat grijs boomkieken zo stom is als het achtereind van een varken ligt niet aan de bron van mijn wegblijven. Ik heb veel meer moeite met het feit dat op het ogenblik dat ik mijn toetsenbord in stelling bracht om dat opgefokt diertje van wanplezier een goed op te fucken, ik tegen een slotje van de administrator liep. Ik mocht niet reageren, ik werd mond- en toetsenbord dood gemaakt.

    Objectief gezien valt er wel wat te zeggen voor dat slotje: de discussie was off topic. En er werd over en weer aanvallen op publicisten gelanceerd. Maar louter subjectief gezien kan ik er niet mee leven omdat die grijze pluimstaart dan in haar carrière op wel 500 slotjes had moeten lopen… en voor zover ik het kan en wil nagaan nog niet heeft meegemaakt. Maar wat ik FS heel kwalijk neem is dat juffie Plumeau ongestoord om het even wie onderuit mag kwakken, maar op het ogenblik dat ik ze in het vizier neem (op een moment dat zij weer gif aan het spuien was over andere, minder van het toetsenbord geslepen specimens) blijkbaar het slotje haar moet beschermen.

    En dat vind ik zo fundamenteel oneerlijk, dat elke lust om een comeback te plannen, helemaal weg is.En Actiecomités of petities zullen daar geen verandering in brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.