de VMM

Eindelijk gaat ’t regenen. De grote douche die ze gisteren in Parijs al mochten krijgen gaf me al een verfrissend gevoel. Ondanks de 32° in onze kamer.

Ja, en het is nodig want het is veel te warm en daarbij, ’t wordt hoogtijd dat de vrouwen hun manieren weer eens leren. Zeker en vast. Eenmaal ze de warmte gewoon zijn, is het voor ons mannen (en dan vooral die die al een hele periode droog staan) niet te harden.

De Visuele Mishandeling van de Man (kortweg VMM) moét stopgezet worden!

Dames, het weze gezegd. Als het zomer is, lopen jullie allemaal met korte rokjes, weinig om het lijf hebben hemdjes (liefst met zo van die spaghettibandjes) of voor sommigen zelfs met doorkijkblouzen. Als het echt niet meer kan, dan wordt er het liefst vanal geen BH onder gedragen zodat in volle ornaat en met weinig verbeelding, niet alleen de vorm van de mooie vrouwelijke duo-juwelen worden getoond maar ook de afwerkingsdetails zichtbaar zijn.
Nu kijk hé, ik heb niks tegen vrouwen, ik heb zeker niks tegen borsten, maar alsjeblieft laat me in mijn eigen fantasie wegdromen over de details

En dan nog, in het begin van de zomer, ze zijn het nog niet goed gewend onze collega’s van het andere geslacht. Ze denken er nog niet verder over na. Op de fiets genieten ze danig van de verluchting onder de in de wind wapperende stoffen dat ze vergeten dat je vanuit het auto-perspectief al eigenlijk moeite moet gaan doen om gefatsoeneerd de blik op het frisse witte ondergoed te vermijden, als dat er al überhaupt aanwezig is. Ook de dames zittend aan de rand de fontijn of op de grond in het park met opgetrokken knieën, benen in lichte sprijdstand, gepaard met een heen en weer beweging om de luchtcirculatie te stimuleren…Het is me allemaal wat teveel van het goeie. Daarom de werkgroep VMM. Ik weet’t het klinkt laag bij de grond, en vooral véél te dicht bij VTM, maar het moet stoppen.

Of doe er iets aan, ik ben uw kandidaat

3 gedachten over “de VMM

  1. Zou het laatste zinnetje niet beter zijn: “of doe iets aan” 8)

    Verder is daar een remedie, die geef je zelf trouwens aan. Zorg er gewoon voor dat je een periode niet meer droog staat (al is staat hier allicht te suggestief woordgebruik)

  2. Jah, Els, het is duidelijk geen typfout 😉

    En wat het droogstaan betreft, daar kan ik alleen weinig aan doen, vandaar de uitnodigende zinsconstructie 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.