Zomerkuis

Vandaag zeker 2/3 van de zolder weggekieperd. Al die oude rommel eens en voor goed opgekuist. Ipv alles maar blijven bij te houden, jup, weg ermee. Oude kranten, oude uitnodigingen, massa’s papier, PC onderdelen, niets was nog veilig, behalve dat 1/3 dan

Dus is er ineens meer plaats en heb ik er maar van geprofiteerd om deze ruimte te structureren tot een een kunstarchief. Voor mijn achterkleinkinden HAHAHA. Als ik dan dood zal zijn, dan komen ze mijn zolder opruimen en dan vinden ze nog zo vanalle tekeningen waarvan ze het bestaan nooit hadden gedroomd. Naast mijn voorraad lampen

Zo’n dagje enkel fysiek bezig zijn, het doet goed. Nu genieten van Live8 op BBC. Ongelooflijk dat ze op de VRT één miljoen kijkers, het grootste pop-evenment allertijden op kant zetten voor de tour de france (op één) of als u er maar niet genoeg kan van krijgen Wimbledon op Canvas.

En God sprak “De Vlaming zal naar sport kijken” en zo geschiedde het in Vlaanderen. Dat er onrecht is in de wereld en dat daar iets moet aan gedaan worden, daar hebben ze bij de VRT geen boodschap aan. De Toer voor alles. Net zoals 20 jaar geleden….

Een gedachte over “Zomerkuis

  1. Ik word er seniel van als mijne husband Tour de France opzet. Voor Tom Boonen te zien is het nog eens de moeite, maar voor de rest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.