Gentse feesten 2

Jawel dames en heren, de Gentse feesten komen uit de grond.

Vandaag is men druk in de weer om het polé polé podium boven het water op te trekken. Daar waar men vorig jaar nog stond te bleiren (of was het nu Blairen?) dat het de laatste keer was dat er een polé polé op de Gentse feesten zou zijn. Maar ze zeggen zoveel. Net gelijk dat ze al jaren bezig zijn om de Gentse feesten betalend te maken. Hoe belachelijk zeg! Dan gaan we er iets van maken gelijk de Lokerse feesten of Marktrock. Pft, niks van da. Lang leve de vrijheid! Gratis feesten geeft zoveel meer plezier, je ziet er vanalle soorten mensen, jong, oud, arm en rijk, verliefde koppeltjes en genietende singles. Als je de feesten betalend gaat maken, dan sluit je automatisch een aantal groepen van mensen uit. Is dat dan nog een feest?

‘fin Goed, blijkbaar is de soldenwoede ook nog niet over. Extra kraampjes in het centrum vragen om nog wat meer geduw en getrek tussen de massa. Ik aanschouw het allemaal van ver en lach in mijn vuistje. Gelukkig hoef ik er niet door.

Ook de toeristen beginnen in Gent binnen te stromen. Veel Nederlanders momenteel. Dit na de Spaanse vlaag. Maar die Nederlanders zullen zeker nog groeien in aantal want als er iemand iets afweet van feesten dan zijn het wel de mannen van Oranje, en als het gratis is absoluut!

Wordt zeker vervolgd!

Een gedachte over “Gentse feesten 2

  1. Schrijfster dezes waagt zich beslist niet aan Gentse Feesten… no way 8) Ik hou mijn reputatie als serieuze weblogschrijfster niet te grabbel door mij temidden van het plebs te wagen… zoiets past een gewaardeerde medewerker van het poepsjieke advocatenkantoor Almachtige, Huppelkont, Lawaaimaker en Partners niet! Theater aan Zee daarentegen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.