Gentse feesten 2005 dag 5

Gisteren was een shitdag op de feesten.
Wat mij, staat u mij toe dat ik mezelf als een addict bestempel, betreft was dit (hopelijk) the worst day. Na zondag hadden we al een mini-dipje, maar dit breekt wel alles.
Het kruid werd duidelijk opgespaard voor de nationale feestdag want vandaag (21.07) wordt het een echte hordenloop van hier naar daar om het programma rond te krijgen. Geen 10 minuten meer vrij tussen 15u00 en 19u00, en da’s nog maar het begin.

Maar eerst over gisteren dus. Goh, wel het viel zowaar allemaal tegen. “De man die weet” wist blijkbaar om 17u00 nog niet dat zijn show om 16u00 van start moest gaan, over een helderziende gesproken…”De man die door zijn ogen ademt” was een persinterview aan het geven, tjah, en als je moet persen, dan kan je niet optreden natuurlijk. Op ons programma stond ook nog het Cirque de La Lune, Nederlanders wel te verstaan, (noot: als de groep frans klinkt zijn het meestal Nederlanders *LOL*) bleek ineens niet geschikt te zijn voor kinderen onder de 12 jaar. En dan ten lange laatste bij de zoektocht naar een deftig optreden, viel het optreden van Pittocha ook wel grandioos tegen. Teveel blabla voor een internationaal poppentheater (vond ik toch).
Ach ja, vandaag beter
Onze fotografe van de dag is een charmante dame die deel uitmaakte van een CANON-leger dat we in het Baudelopark kruisten.

2 gedachten over “Gentse feesten 2005 dag 5

  1. Wat een prachtige site en wat super om via hier in de mood te komen voor de dag van morgen:22-07 Korenmarkt 23.30
    Ben benieuwd ofdat ik hier ook iets van terug ga zien op de site. 😉

  2. ik kom persoonlijk nooit op de gentse feesten maar via uw uitleg en schitterende foto’s kan ik toch van de sfeer een beetje meegenieten ook al is dit niet hetzelfde als in levende lijve daar lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.