Yad eno

Zoals altijd schotel ik jullie in deze rubriek een voorproevertje van de komende update inzake tekeningen voor.

Terwijl jullie dit lezen is het geheel al opweg naar Italië. Ja, de export loopt vlotjes, ook de vorige verkoop ging al over de grenzen om te eindigen in een living in “the US of A”.
Pech dus voor alle mensen die bij de vorige poll “moet onbekend blijven” hebben aangeklikt.

Deze tekening is nogal symbolisch opgesteld, ok, dat zijn ze doorgaans wel allemaal, maar deze keer kwam de inspiratie totaal van het model. Nu niet dat ik er mij niet kon in terugvinden. Met de komst van madame Rose was het inlevingsvermogen niet ver te zoeken.

The two birds…

3 thoughts on “Yad eno

  1. mmm…ervaar ik daar een wolkje jaloezie?
    Laten we alles op een rijtje zetten, het is niet madame Ledoux, het is juf Ledoux. Tegen juf Ledoux zeg je niet “madame”, dat hoort niet voor een dame met haar status. Het zou de idylle, dus geheel van ideale omstandigheden, gecombineerd met liefdesverhouding, gekenmerkt door onbevangenheid en oprechtheid die er heerst tussen juf Ledoux en Max Van Hemel ondermijnen en dat doe je niet zomaar
    En Els, wil je alsjeblieft, “madame Rose” zeggen, dus niet “MADAM”, op z’n frans s.v.p. La maîtresse de maison, l’âme percé par le doute, aimée par les caresses que je lui porte me donnent une insoutenable envie de lui mordre dans la nuque.
    Maar treur niet, teergeliefde inwoonster van het verre Roeselare, uw plaats is gegarandeerd in de analen van de Van Hemel-saga. De hoedanigheid hiervan hou ik liever voor mezelf, ontluikend bij valavond op het meest intieme moment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.