Max zoekt tekenaars!

Hey!

Misschien weet je het nog niet, maar de ART-tist groep organiseert ism de Kunsthoek vzw op maandagavond oefensessies levend model tekenen te Drongen (niet in Evergem!).

Oefensessies? Jep, dus geen lessen in de klassieke zin van het woord. Lessenpakketten vind je genoeg bij de diverse scholen en academies.

Dit is een unieke formule!

Er wordt een zaal en model voorzien en tekenaars (zowel beginners als gevorderden) kunnen zich aanmelden om mee te tekenen. Je bent vrij in techniek (zolang het maar tekenen is, dus niet schilderen) en in onderwerp. Vandaag geen zin in portretten? Dan teken je vandaag geen portretten. Zo simpel is dat. Totale vrijheid, iets wat je van lessensessies doorgaans niet kan zeggen.

Leer je dan niets bij? Natuurlijk wel! Tussen de poses door is er tijd om even met de anderen te hebben over de technieken. Tips en truuks uit te wisselen. Ervaringen te delen. Het is een beetje het principe van al doende leert men.

Dus zin om mee te tekenen in een gezellige ontspannen sfeer, onder vrienden? Wel onze groep zoekt nog 2 (sociaal geëngageerde) tekenaars. Je kan ook op voorhand eens een kijkje komen nemen, maar enkel op afspraak.

Meer info? Surfen naar…
http://www.freewebtown.com/kunsthoek/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.