Zullen we nog eens een keertje…

…want dit web wordt echt wel log

Belgenland staat nog maar weer eens op z’n kop! Dus hoogtijd voor de kritische blik te werpen op de actualiteit van de laatste dagen.
Dit kan echt niet meer zijn. Terwijl de politiemannen en vrouwen hun best doen om snelheidsduivels tegen te houden, krijgen de laagvliegers de laatste dagen vrij spel op onze wegen. Er zijn namelijk extra maatregelen genomen om het extra-blauw-op-straat-imago, vlak voor de aankomende verkiezingen niet te schaden. De vogelgriep is namelijk zeer gevaarlijk voor zwaantjes, kiekens, kalkoenen en ander pluimvee met lage hersencapaciteit. Daarom werd meteen het hele korps in quarantaine gezet. Alleen de ezels mogen nog op straat lopen…
En zodoende is ons Erdal kunnen gaan vliegen. Tjah, Turkse kippen, was het daar allemaal niet mee begonnen? Maar er is hoop! De opsporingsdiensten hebben geen minuut stilgezeten en meteen een foto van betrokkene rondgestuurd. Helaas is het een foto van zo’n 10 jaar terug. Allicht had men inmiddels niet de tijd gevonden om eventjes langs de fotograaf te gaan. Nu, ge moet weten wat ge wilt natuurlijk, ofwel geef je ze huisarrest op een of ander terroristen hoofdkwartier, ofwel ga je ermee naar de fotograaf, je kan het niet allemaal hebben he. Dewaele heeft gelijk, het huisarrest was al speciale maatregel. Een terrorist kan je toch niet aanhouden vooralleer er een uitspraak door de rechtbank is gekomen zeker? Guantanamo is toch ook niet gevuld op één dag, toch?
Over fotografen gesproken, ik wil een paar foto’s van mezelf nemen. Voor de kunst. Kwestie van een aantal poses vast te leggen. Maar ik ben nogal preuts ziet u. Iemand een idee waar ik zo’n onbemande camera kan kopen?
Het is deze week ook de week van “de goede daden”. Weldra zal de politie het Sint-Baafsplein te Gent overhoopploegen met het zwaarste tuig. Men zal er mij eeuwig dankbaar voor zijn. Ik heb namelijk gesignaleerd dat ik zo’n 10 jaar geleden tijdens de Gentse feesten een enorm stinkende, doordringende geur heb geroken. Ik vermoed dan ook dat er een lijk van Michel Fourniret onder het Sint-Baafsplein ligt.
Verder vul ik mijn tijd met op strand te zitten. Neen, ik zit er niet zomaar. Ik bekijk alle spelende kinderen van dichtbij want als er een vlieger crasht, dan wil ik voortaan wel de eerste zijn om de instanties te verwittigen.

Goh, heb van dit alles wel serieus honger gekregen. Kijk eens wat er op het menu staat…Een dagschotel? Misschien een stukje bultrug…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.