Genste feesten…deel 2

Het Gentse feesten programma is uit! Te koop in alle krantenwinkels en soort.

MAAR véél belangrijker dan dat, is dat ook het kleine, bijna goddelijke, boekje met het programma van het internationale straattheaterfestival uit is. En natuurlijk ontbreekt dit niet in de standaard-uitrusting van de Gentse feestenganger. De guardi flamenco of zoiets is nu niet zo direct mijn ding, maar er staan massa’s goeie optredens en voorstellingen in. Het valt me op dat er veel sociaal geëngageerde verhalen tussen staan, verdraagzaamheid en samenhorigheid is duidelijk een thema bij het ISTF. En maar goed ook!

Meer info op http://www.istf.be

Ook KNACK heeft zijn extra bijlage al op de markt gegooid. Het programma van rond Sint-Jacobs en Baudelo is daarmee een feit.

Eerst nog even genieten van een welverdiende rust. Tijd nemen om de tekensessies 2006-2007 te organiseren. Modellen schikken en nog één extra tekenaar te zoeken. Zo komt het team tekenaars op 7 en dat lijkt wel een gezellig evenwicht… Alhoewel, ik zeg daar tekenaar… De laatste 2 sessies hebben we geboetseerd. Mega! Wist niet dat dat zo leuk kon zijn. Moet ik zeker nog eens over doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.