Gentse feesten 9 – zondag 24.07

Naar het einde worden verslagen korter en korter. ’t Is een beetje gelijk in de tour de France waar ook de voorlaatste rit een tijdrit is…
Maar beste mensen, ik ben blij dat we ze weer hebben gehad. Dat ik jullie nog eens heb mogen terugzien of voor het eerst ontmoeten. Of dat de Feesten een aanleiding waren om nog eens van jullie te laten horen. Goedele (succes jongske!), Rani (omdat ze zo tof kan vertellen), Stefaan (de stalker), Klaar (een comeback op Blue note), Karolien (aanvaller in de rug), Roxanne (zoef zoef), de 2 fotografen van Gentsche Fiesten (klik en klak), de man met het sikje (omdat ik u ken van zien), Gerda (omdat ze verdekke knappe foto’s maakt), God (die is toch overal), Klein Pierke (die is alleen in Gent), Sara (omdat ze niet naar m’n site wil komen kijken), de dames van Hairy Copter (speel je nog eens met mijn voeten?) , Domien (waar is uwen bril), Katrijn (tjah…’k zal maar zwijgen zeker), het meisje waarmee ik altijd op de achterste rij mocht staan (dat was leuk), Christel (nog steeds zo bruin), haar ouders (sympathieke mensen), mijne kapper en zijn gevolg (hij mocht nog eens buiten), Mireille (altijd goedgemutste madam), Mario (de beste karikaturist die ik ken), Hemadi (you drink too much my friend),…etc etc etc.

Want daar draait het allemaal om tijdens de Gentse Feesten, mensen samenbrengen. Mensen laten praten met mekaar en het indivualisme op kant zetten. VTM kleurt niet altijd je dag. Spijtig dat ik niet met iedereen kon praten.
Dus beste mensen, allemaal een dikke knuffel en een kleine zoen.
Heb je gemist junior! Dit maken we zeker nog wel goed.

Dscf2004

Dscf2005

Dscf2008

Dscf2011

Dscf2013

Dscf2014

Dscf2020

Dscf2022

Dscf2038

Dscf2039

Dscf2053

Dscf2057

Dscf2059

Dscf2075

Dscf2089_1

Dscf2109

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.