warm, warmer, …

Beste feestgangers en gangsters,

Duizend maal dank voor de vele mails die jullie mij sturen met ook jullie verhalen, sites, foto’s of vragen naar foto’s etc etc. Het is buitengewoon super om de ridders van het feestgebeuren op de digitale snelweg terug te vinden.

Gent en Gentenaars zien er vandaag alweer totaal anders uit. Ondanks de sporen in de kleurverschillen op de grond of de confetti in het gras, is de gemoedellijke open sfeer netjes in de kast opgeborgen en krijgt Gent zijn rustig cosi middeleeuws karakter terug.

Voor diegenen die MAX nog nooit “live” hebben gezien, ga snel naar de site van de Gentse feesten (www.gentsefeesten.be) en klik op “live stream”. Als je het nieuws van vrijdag 21.07.06 bekijkt dan zie je die blonde god bij de repportage over Lava, ongeveer in’t midden van het nieuwsbericht. Dat ben ik 🙂

Ondanks het nog steeds zware hoofd en de pikkende ogen, kijk ik al uit naar nieuwe gebeurtenissen. De Q-greatest hits on tour speelt al serieus in m’n hoofd. Die komt op 5 augustus op de Vrijdagsmarkt. Ben je er ook, laat iets van je horen he!

Voor de cultuurfreaks die nog richting kust vertrekken zijn er binnenkort de Paulusfeesten en TAZ (theater aan zee) in Oostende. Al is dat op zich dan ook weer niet te vergelijken met de Gentsche fiesteu.

En kunnen jullie zich inmiddels wat verfrissen? Ik ben gisteren aan zee wat gaan uitwaaien, mocht ook wel eens. Al is het temperatuursverschil pas later op de avond te voelen. Maar ’t is wel druk aan ’t zeetje. 🙂

Wist je dat de minima van vandaag (23°C) hoger liggen dan de maxima (19°C) van vorig jaar deze dag?

Goed wel, piepels, laat het allemaal goed gaan met jullie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.