C’est parti pour le show!

Gisteren naarde Q-show op de vrijdagsmarkt geweest. Was voor mij een groter succes dan vorigjaar. Ik had de radio versie van Sint-Truiden gehoord en die leek me maar flauwmaar in’t echt was het massa’s beter! Tieners tot veertigers united throughmusic.

Eigenlijkkreeg ik weer zo’n Night of the Proms gevoel met ABC en Level 42. Zelfs Udodeed het goed! Sisters Sledge vond ik minder. Had gedacht een herhaling temogen zien van het optreden van Chic (zie Gentse feesten 2005), maar helaas. GeenNile Rodgers = minder uitstraling. Nog heel even kwam er een flash back naarhet optreden van En Vogue maar die was snel verdwenen. Sorry Sisters. Julliekunnen best heel goed zingen, maar die update versie van de nummers, voor mijhoeft het niet.

Ambi was erin ieder geval wel! Amaai ni! Springen, dansen, jellen…en volk…volk! Djeezes. ’tWordt tijd dat ze de kermis uit de Gentse feesten bannen, of verplaatsen, envan de Vrijdagsmarkt een waar concertplein maken. Gentenaars die kunnen tochwel echt feesten hoor…

Q is really good for you 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.