In God we trust…

Het gaat goed met onze wereld…of toch bijna. De gasten va Spitting Image zouden zeggen "it’s life Jim, but not as we know it".

Terwijl cowboys de laatste groet brengen aan overleden makkers met een lichtbundel die ze gehuurd hebben van de Kinepolis groep zit Verhofstad te dineren met de indianen. ’t Is maar een kwestie van de goede verstandhouding niet in het gedrang te brengen.

En dan…’t Wordt tijd dat het kerstmis is, vindt u ook niet? Peis en vree in het land. De eerste kerstbomen zijn trouwens al gesignaleerd in de Limburg, kwestie van op tijd te zijn zo… Maar ’t is toch waar, allez kom, Tom Boonen, het doetje van de Vlaamsche wielersport, het broekje van alle meisjes van het noordelijk halfrond van ons land, gaat in de tegenaanval tegen Jean-Marie De Decker dan nog! Tssss…nu kijk, als’t er enen is waar ge nu niet wilt tegen vechten is het toch wel diene zeker. Niet alleen omdat ‘m waarschijnlijk wel de truuken van de foor kent, maar ook en alleen al omdat ge weet dat ze van diene niet meer kunnen verwachten dan zo’n uitspraken. Ze zouden er ons land nog eens mee gaan destabiliseren zie! En dan maar zitten janken dat De Winter en Abou JARJAR (LOL).

Gisteren maakte ik mij de bedenking of voorbestemdheid mensen aantrekt. Ik bedoel, is het je ook al eens opgevallen dat je met iets bezig bent, neem iets dat niet perdiodiek weerkeert, bvb. je wil stoppen met roken, of je hebt relatieproblemen, of je steunt iemand die het wat moeilijk heeft, valt het je dan op dat, zonder dat je erover begint, andere mensen spontaan tegen jou beginnen over nu nét dat zelfde probleem? Raar he…

O ja, gisteren sinds héééééél lang nog es naar the Exorcist III gekeken. Veel beter dan deel 2 (suckt big time) maar wel totaal anders dan deel I (ondanks dat er wel een draad inzit). Hij is super spannend. Een aanrader voor wie houdt van het horrorgenre. U gelooft toch ook?

En als je nog eens wil weten wat het verschil is met of zonder licht…

Een gedachte over “In God we trust…

  1. toeval, voorbestemdheid…
    je hebt het zelf ooit eens mooi beschreven in een logje van meer of 1 jaar terug. Ik kan het zo ‘bloemig’ als jou niet vertellen maar het blijft me wel altijd bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.