portretten

Voila, lieve beeldbuiskindertjes…Max zit met een writersblock. Niet dat ik écht écht écht niet meer weet wat te schrijven hoor. O nee, ik zou u wel kunnen vertellen over mijn exploten des levens, over hoe je letterlijk met de deur in huis (of liever in een kantoor) kan vallen, of hoe je mensen pakt op hun eigen woorden, of hoe één stempeltje een leven kan veranderen, over Nolfie,… maar dat is op zich eigenlijk niet "Max" genoeg om dat te gaan vertellen…

Vanavond ga ik naar de Proms in Antwerpen. Juuuiiiii!! We gaan weer lekker zwieren en zwaaien, van voor naar achter van links naar rechts, van op en neer en links naar rechts… En vooral genieten van de knappe zangeres van Texas (yummie yumiie!!).

Over knappe vrouwen gesproken… Het zal wel geen geheim meer zijn dat de bevallige Joyce Van Nimmen in het konijnenblad staat. Ook al heb ik haar nog nooit in bewegende lijve gezien (Max heeft geen kabelTV) het is een aantrekkelijke babe. Het bewijst ook des te meer de invloed van de fotograaf in het nemen van kunst-naakt-fotografie. De foto’s in Maxim van vroeger trekken echt op niks en zijn weinig flatterend tov deze laatste sessie. Maar goed, vrouwen die op Joyce lijken en een lief verzorgend karakter hebben mogen mij altijd contacteren op koekoekstraat70@melle.be . ’t Is niet voor mij, ’t is voor mijn eenzaamheid.

En dan nog even dit. Ik ga me de komende weken opnieuw wat verdiepen in portretten (gezichten voor de duidelijkheid). ’t Is alweer een paar maanden geleden dat ik er nog eens eentje maakte. Dus mocht je een prachtig prettige foto hebben die ik mag tekenen, stuur ‘m door. Ik plan van er 2 of 3 te maken. Ik selecteer. Voor alle duidelijkheid, ik betaal niets voor de foto’s of voor een poseersessie, maar je mag de tekening voor niks hebben (onder expovoorwaarden).

01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.