Moderne tijden

Ik kan niet meer volgen…
Waar gaat dat toch allemaal naartoe…
Het zullen wel de dingen des levens zijn zeker?

Het valt me meer en meer op dat mensen mekaar gewoon zonder boe of ba laten vallen als een baksteen. En nog straffer is dat die mensen dan ineens uit het niets komen opdagen met een big smile of een aanschakeling van lieve woordjes omdat ze je nodig hebben. En als ge dan antwoordt en zelf nekeer iets gewoons vraagt, dan krijgt ge niet eens een antwoord.
Ik begrijp da ni meer. Da ge’t druk hebt en soort, takoort, mah, ge laat toch iets van u hore ni? Al was het maar da ge zegt da ge gene tijd hebt voor efkes…Pfff….
Voortaan vliegen ze gewoon in de SPAM-blokker. Als ze te schoon zijn om in gewone omstandigheden eens te mailen, awel dan moeten ze mij nimeer mailen als ze iets van mij nodig hebben. Dus gelieve mij niet meer lastig te vallen voor de sleutel van het fietsslot die ge kwijt zijt, om te weten of de kunstacademie in Gent ok is, om te weten waar ge vanavond kunt gaan uit eten,…
Allez, Bruno jong, ik heb mijn plicht gedaan zenne, maar voor de rest, ‘k weet’t ni zo zenne. Mail mij in’t vervolg zelf nekeer.

Maar gelukkig gaat het in Gent beter. In Gent staat de Wereldtoiletdag in het middelpunt. Daarom hebben ze een folder uitgebracht met 100 plaspunten in Gent. Da’s goed voor mij want naast de happy days kan je dus nu ook plaspunten verzamelen… Misschien ook een flyer opsturen naar George Michael?

Plassers

2 thoughts on “Moderne tijden

  1. Kan inderdaad zo pijn doen, vooral als er voor anderen wel tijd lijkt te zijn. Misschien vertel ik je ooit wel eens over vriendinnnen van weleer, die nu vreemde, minder mooie herinneringen zijn geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.