Heuroscoop

Ok, effe herhalen wat u in de laatste paar dagen heeft gemist.
Ten eerste was de viering van 5 jaar euro. Niet dat het mij een reet kan schelen, maar wie nu nog in Belgische franken rekent is ofwel wereldvreemd, achterlijk of op zijn minst 75 jaar oud. Het is dan ook niet te verwonderen dat het leven duurder is geworden. Als je vandaag alles vergelijkt met prijzen van 5 jaar terug, dan wordt het leven inderdaad duurder. En let’s face it, brood, pintjes, bouwgronden, etc etc ze zijn allemaal duurder geworden. Maar denkt u nu echt dat dat enkel aan die euro ligt? Komaan. Mijn bakker die kloeg al jaren dat het brood veel te goedkoop was.
Weet je waar men iets moet aan gaan doen? Telecommunicatie & energie! Vrijmaking van de markt? Mijn gat! Belgacom en Telenet maken prijsafspraken en houden de tarieven kunstmatig hoog. ’t Zelfste voor de GSM-operatoren en de elektriciteitsleveranciers. Shame on you!

En dan hebben we ook de voorspellingen voor het komende Max-jaar gehad.
Wat was dat ook alweer? O ja, ik zou dit jaar eindelijk 3/5 gaan werken. Ehm, pardon? Oh leuk! En ehm…oh ja…tof…Dus ik werk dit jaar 3/5 en u betaalt het verschil? Dank u wel.
Daarnaast wist die horrorskopische toestand mij te zeggen dat ik dit jaar een lief uit een heel onverwachte hoek zou opdoen. Allez, wie gaan ze daarvoor binnensmijten? Jeanne Calmant? Ah, neen, die is al gecremeerd…

En weet ge wat mij vandaag overkomen is? Ik heb diene van wiskunde gezien van’t humaniora. Niet dat het u een sikkepit kan schelen, maar ‘k vond het toch wel even confronterend. Da was nu eens ne goeie gast zie. En geduld dat die had met mij. En maar blijven geloven in da klein ventje. Maar ’t is wel dankzij mensen zoals hij dat ik ben geworden wie ik ben. En dat verdient een dikke pluim.

Voor van de rest deel ik met jullie nog het laatste nieuwjaarskaartje voor 2007. Vanaf nu maken we de afspraak niet meer de jammeren over wat voorbij is, maar vooruit te kijken naar wat komen gaat. Ook al komt dat uit een onverwachte hoek *ladies, this guy is free as a bird*Kerstkaartje

3 thoughts on “Heuroscoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.