de schone schoentjes II

De prinses liet haar gevoelens spreken, gooide alle rationaliteit overboord en koos voor het alternatieve einde.

Ze hakte de prins z’n hoofd af, kuste de lelijkste kikker en vertrouwde de hofnar. Dat was het beste wat haar de laatste tijd was overkomen. Wat een plezier, wat een fun! Zonder het juk van de door de prins opgelegde leefregels kon iedereen zichzelf zijn en hoefden ze zich helemaal niet meer "keuriger" voor te doen dan dat ze waren.

De kok kuste de poetsvrouw omdat ze al zoveel jaren zijn gesmos op te vloer had opgepoetst. De jager werd vegetariër en sprong een gat in de lucht omdat hij eindelijk niet meer op jacht moest. De spiegel van de heks brak in wel tienduizend stukjes en al het kwaad verdween.

Eindelijk was het niet meer verboden te zeggen dat ze mekaar allemaal toffe knullen vonden en zelfs de visboer, die met iedereen wel een haat-liefde verhouding had omwille van de visgeur maar toch wel lekkere vis, kreeg complimentjes omwille van zijn bijzondere bereidingen.

In de DVD-versie zijn zelfs nog meer extra’s te vinden, met trailers naar andere leuke verhalen, spelletjes en zoektochten binnen het paleis. Je kan er op zoek gaan naar het diepste geheimen van de prinses en zelf prins worden. Een aanrader voor een gezellige avond!

Extra_dvd

Een gedachte over “de schone schoentjes II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.