picknick in ’t park

wat een dag (nu al)…
Vanochtend vlotjes vertrokken na een rustige ochtend (het is geen geheim meer dat Max er een rijkelijk 5-sterren ochtendritueel op na houdt)
Met de auto naar het werk, want vandaag is het vrijdag en dan is het juniordag!
Aan de 100vuren joep een fietster zien overhoop rijden, tjah, dat moest er wel eens van komen. Dat er nog niet meer omver gereden zijn is haast niet te geloven. De fietsers worden een ware terreur in Gent. Zelfs voor mekaar. Als regelmatige fiets-pendelaar kan ik er van meespreken. Met hun Ipod in de oren en een arrogant dominant rijgedrag doen ze maar, kijken naar niemand meer. Zelfs geen oogcontact. Dat er dan vodden moeten van komen…tjah…
Voor het eerst heb ik de auto in de parking van ’t Sint-Pietersplein gezet. Amaai, da’s wel ne sjieke parking zeg! Zo ruim en gemakkelijk. Maar om erin te geraken moogt ge niet vanuit de stad komen of ze sturen u nog efkes eerst in de file van de ring…En waarom…Omwille van de fietser.

Sorry, maar ik heb hier eerder het gevoel dat er onverdraagzaamheid in de hand wordt gewerkt, eerder dat dan verdraagzaamheid en samenhorigheid.
En dat voor een rood bestuur…hmmmm….

Het zonnetje schijnt! Ik denk dat ik me deze middag nog eens in het park ga zetten. Zalig. Toffe mensen zijn altijd welkom!

Fotoparkingspp_000

Een gedachte over “picknick in ’t park

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.