fatale uitschuiver

Het leven met één been in de lucht leek aanvankelijk gemakkelijker dan gedacht. Met een poot in de lucht kom je duidelijk niet door het ganse land. Tjah, je hebt constant je handen vol met krukken om je recht te houden want die ene poot moet in de lucht blijven. En dan komt het cruciale moment waar iedere man van de dagen daarvoor heeft wakker gelegen: de intieme ontmoeting met het urinoir.

Probeer het maar nekeer zenne, op één been…Ok, ik had natuurlijk kunnen vragen aan de gewillige heer naast me om mij even te helpen en de zaak effe voor mij vast te houden, maar gezien de verlekkerde blik in zijn ogen, vond ik het veiliger mijn eigen stokje daar voor te steken. Een massieve kruk werd stevig ter hoogte van het tussenschot geplant. Deze jongeheer zou zich niet laten beetnemen in de heetste van de strijd.

Ok, zover waren we dus. Nu nog de boel terug opbergen en klaar is Piet Kees. En daar precies liep het mis, zie je…De ouwe zeikerds voor me hadden duidelijk wel gemorst. Niet zo gunstig voor de rubberen stop onderaan de kruk zou ik zo zeggen. Deze maakte meteen een uitschuiver eerste categorie waardoor de "hand in beweging" een onverwacht snelle ruk rits-opwaarts maakte en mezelf in een wel zeer lullig positie plaatste.

Dus, mocht iemand zich geroepen voelen mij te komen redden, ik zit achter het derde deurtje in de rij. De gast met de laptop op de schoot…

kapitein Driepoot

Wcwijzer

meer WC-verhalen?

One thought on “fatale uitschuiver

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.