Chocolade

Het is duidelijk het inspiratieseizoen. De ideeën borrelen als geisha’s geisers in mijn hoofd. Ik heb spijtig genoeg nog geen reacties op de remote model oproep. Ik hoop die nog te krijgen. ’t Zou leuk zijn om zo eens mensen te tekenen die ik helemaal niet ken maar die m’n tekeningen wel tof vinden. Uiteindelijk doet de afstand niets (en dat wil ik er enigszins mee bewijzen), het is de motivatie die telt. Dus Nederlanders, Vlamingen, Engelsen, Zuid-Afrikanen of andere aangestranden…Stuur mij uw foto!

Verder kriebelt er al een paar dagen iets in mijn hoofd dat me zegt dat ik met chocolade moet gaan werken. ’t Is niet de eerste keer dat dat voorvalt. Ik had het idee al eerder (nadat ik het -weinig succesvolle- idee had om iets te doen met spruiten in kokende olie) maar voerde het toen af omwille van "déjà-vu". Nu ik er wat afstand van heb genomen denk ik dat er meer inzit dan de clichés van een streep smolten chocolade die langs de ruggegraat afloopt. ‘k Zal er eens een "haalbaarheidsstudie" over maken ;P En…mocht je dit lezen en ’t zegt je iets om te poseren voor/met de chocolade, hou u vooral niet in om het me te laten weten!

Chocoladehome

3 gedachten over “Chocolade

  1. Maar Max toch, dat je hier nog geen enkele reactie op kreeg… dat kan ik niet zomaar laten gebeuren, daarmede mijn reactie. Als half opgeleide ambachtelijke chocolatier wil ik gerust de praktische kant van de chocoladezaak op me nemen. Groeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.