raar gevoel 2

Soms heb je zo van die idealen waar je je aan vastklampt. Herinneringen die niets meer betekenen maar die je toch heel erg bewust levendig houdt. Zo zijn er de brieven van mijn eerste lief die ik zorgvuldig sinds m’n 15 jaar in 2 schoendozen bijhield en overal mee naartoe heb verhuisd. Overal behalve naar ex-miss-Max want bij een mens zonder scrupules moet je de mosterd niet zetten. Met pijn in het hart, maar anderzijds met de gedachte dat het er toch ooit eens moet van komen (en mijn antwoorden al lang de vuilbak in liggen), vliegen deze brieven ook hier de deur uit.
Een stukje leven dat we afsluiten en nu voorgoed legende mag worden…*en de vele "voor altijd"-s vliegen er ineens ook uit 🙂 *

2 thoughts on “raar gevoel 2

  1. Waarom gooi je die weg?
    Liefdesbrieven vind ik van de mooiste dingen die er bestaan… Maak er dan desnoods een collage van ofzo, doe er iets mee (En als jij het niet doet wil ik het wel doen), maar laat ze toch niet composteren!

    Daarbij; liefde ontstaat opnieuw, iedere dag. Da’s nu 1 ding dat niet komt met het recyclage-tekentje op de verpakking. Trust me, I’ve tried!

    Ang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.