alstemblieft zeg!

Zit ik mij voor de zoveelste keer te ergeren aan “het groot nieuws” in het 7uur journaal op de VRT dan nog (dat ze zo ne zever op de VTM verkopen tot daar, maar op de VRT); kop “de nieuwe vrouw bestaat niet”.

Mor allez, “de nieuwe vrouw bestaat niet”,…En wilt de madam van de Flair mij dan nekeer uitleggen wie de nieuwe vrouw is? Ik moet ze nog tegenkomen zenne. Allez, maar wat verwachten die vrouwen nog van de mannen? Gelijke rechten, gelijke huishouden, mee voor ’t gezin zorgen,…Maar als’t er op neer komt en hij wil 3/5 gaan werken dan kan dat ineens niet. Want dan verdient mijnheer toch wel iets meer dan zijn madam. En er dan nog bovenop gooien dat de madam zich “verarmd” tijdens de relatie…Allez, toe jong. De mijne heeft 5 van 9 jaar dat ze bij mij was op mijn kosten gestudeerd, daarna een half jaar gedopt, dan zoveel geklust datze er ne CV van 2 bladzijden mee kan vullen. En nekeer ze vast werk had en eindelijk ook eens een centje in de schuif bracht is ze verhuisd met al ’t spaargeld. HAHAHAA…En dan komt de Flair af met “verarmen”, da’s er toch wel een beetje over, niet?

‘k Denk dat de nieuwe vrouw er moet uitzien als een stevige bitch, die alleen aan zichzelf denkt, ne vent zoekt voor zijn geld en voor zijne dikke auto, hem vastketend met een samenlevingscontract, ne kleine, een huis en dan haren opzeg geeft om op zijn kosten te kunnen leven. En als’t ‘m dan wilt scheiden alimentatiegeld vraagt van hier tot in Berlijn. Of kan het ook net iets anders?

Kunnen die “nieuwe vrouwen” nie op hun eigen poten staan of wadisdathiertegenwoordig? Genoeg met dat zelfpampergedrag. Neemt uw boormachien en steekt uw poten uit uw mouwen als ge dat kaderke daar wilt, madam. Ik doe mijne strijk wel zelf.

2 gedachten over “alstemblieft zeg!

  1. Oh, maar verbitterd ben ik niet zenne 😉 Ik heb eerder zoiets tegen vrouwen die opkomen VOOR hun rechten door de mannen te gaan vernederen. Dat vind ik niet opkomen VOOR iets, dat is opkomen TEGEN iets. Dit helpt noch de vrouwen, noch de mannen vooruit. Het is niet door te zeggen dat vrouwen niet hebben wat mannen hebben en daarom mannen dit niet meer mogen hebben dat we erop vooruit gaan. Ze moeten eens leren opkomen VOOR iets, niet TEGEN iets 😉
    Maar verre van verbitterd! Goh jong, ik ben heel erg gelukkig, ik heb een goed leven, een fantastische zoon en we zijn alletwee gezond en wel. Meer moet ik niet hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.