Geesteshoer

Krisis…of crisis…whatever, crisis…ge weet wel wa’k wil zeggen. Ik kan alleen maar tot de conclusie komen dat het niet alleen slecht gaat met de grote dozen als Fortis en Dexia. Als banken al bij banken moeten gaan lenen, zijn we dan nog goed bezig? In den tijd van L&H noemden ze dit nog wereldwijde fraude.
Slecht gaat ’t en de ellende gaat er niet op vooruit. Opdrachten blijven uit, oproepen voor modellen leveren niets meer op en als die dan toch iets opleveren dan vragen die onmogelijke bedragen die zelfs een ingenieur nog niet per uur verdient. Exposeren zit er helemaal niet in. Mocht ik de kost van de galerij al kunnen betalen dan koopt omt er toch geen kat.
‘k Had het idee om toch iets te organiseren, iets voor het goede doel. In tegenstelling tot al dat bloot op TV (sorry, maar ik vind dat niets meer dan sensatie, TV maken zonder inhoud) wou ik terug naar wat ik ’t beste in ben, gezichten tekenen. Ik contacteer wat kennissen, ze doen zelfs niet de moeite om te antwoorden…"Gratis" en "dank u" zijn dure woorden geworden…
’t Is triestig. Ik heb altijd gezegd dat ik niet wil eindigen als een zielig manneke dat niet meer kan tekenen. Misschien kan ik vandaag fysiek nog wel tekenen, maar kan ik dat mentaal nog wel? Misschien is een einde aan alles wel de beste optie. Wat doe je? De geest is leeg, misbruikt, de muze is vertrokken naar andere oorden…
Dit kan toch niet het resultaat zijn van jaren werken of is alles dan toch volbracht?

Memoriesofageisha_us

2 gedachten over “Geesteshoer

  1. Psychomax! Indeed.

    Hoe komt het dat je Catwoman niet opbelt in nood, afvallige?

    Februari is een maand van winterdroefheid en laatste restjes. Was het dat? Of hangt de crisis nog in je botten?
    In dat geval: Brussel draait zoals altijd ongestoord verder. Emigratie is niet alleen voor vogels. En bezoek niet alleen voor schoonfamilie.

    Come on over!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.