This is it

Vandaag met zoon naar "This is it", de (dan ook wel) laatste film van -of liever over- Michael Jackson gaan kijken. De film op zich is een aaneenschakeling van verschillende opnames tijdens de repetities van de fameuze "This is it"-concertronde.
Ik mag toch wel zeggen dat het een geslaagde en zeer boeiende kijk is op de wat had moeten komen. Zowel de beelden als het geluid zijn van heel erg goede kwaliteit. Geen post-mortem John Lennon toestanden dus waarvan je zou twijfelen of het nu Salim Segers onder de douche is of den echten.
Een aanschakeling van hits op zodanige wijze gebracht alsof het de film van het concert zou zijn. Alleen de constuums ontbreken nog en ’t is af.
Indrukwekkend bij dit geheel is te zien hoe Jackson door zijn medewerkers op handen wordt gedragen maar evenzeer gedetailleerde instructies geeft over hoe hij de show ziet.
Daarnaast was het ook interessant om te zien dat hij, in tegenstelling tot Madonna en La Spears, wel duidelijk kan zingen terwijl hij danst en dus geen bandjes nodig heeft om terug op adem te komen.

Allez, ik vind het wel een aanrader.

Michaeljacksonthisisitabf

http://www.michaeljackson.com/be/home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.