gentblogt 5 jaar

Dagen zonder zoon probeer ik altijd best in te vullen. Het gebeurt gelukkig niet veel dat junior er een aantal weekends niet is, dit gaat enkel samen met langere schoolverlofperiodes. Maar in periodes zoals deze duurt het dan ook wel 3 weken tegen het moment van weerzien aanbreekt.
En op zo’n momenten probeer ik dan ook wel mijn batterijen op te laden. De job loopt niet slecht maar ’t kan massa’s beter. De neveneffecten van de crisis zijn verre van verdwenen en zullen allicht ook volgend jaar nog voelbaar zijn. Een beetje extra rusten kan dan ook geen kwaad.
Maar ook even gedachten verzetten doet altijd goed. Daarom ging ik graag in op de uitnodiging voor het feestje van 5 jaar Gentblogt. Het is altijd een leuke bende om mee op te stappen en ge leert al eens wat over uzelf. Zo weet ik dat ik voortaan géén fleece meer moet dragen in het bijzijn van dat soort personae en regelmatig al eens van kleur moet verwisselen. Bij wijze van protest heb ik vandaag mijn "teddy" aangetrokken!

In ieder geval, ’t feestje mocht er wel zijn. Na een paar krieken en wat mojito’s wordt de sfeer er alleen maar beter op 🙂

Fotos_051

Els verslaafd aan het verkopen van boekskes 😉

Fotos_049

’t is ferm bakske vol op ’t feestje 🙂
Fotos_046

Zullen we er nog ene bestellen? Wie heeft er nog bonnekes? 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.