no more Yves

Ik begrijp het niet meer…of, neen, liever, ik begrijp het wel maar ik word er bijna misselijk van. De manier waarop CD&V zich profileert als een professionele kameleon, een gladde paling om toch maar het gelijk te krijgen van de burger terwijl ze heel erg goed weten dat zij in de fout gaan.

OK, we kunnen stellen, Alexander zijn zet was radicaal. Ik zal dat niet ontkennen, maar ge zou voor minder. Als ge op uw werk in een vergadering zit met een bepaald doel en den andere kant van de tafel wil ni mee en de moderator weet zelf eigenlijk niet meer wat hij wil, dan zou ik het ook opstappen.

En Yves, blijkbaar is er toch iets meer nodig dan 5 minuten politieke moed. Misschien volgende keer eerst eens nadenken voor ge uw verkiezingscampagne opmaakt en het hele land gijzelt in een wurggreep voor 3 jaren.
’t Zal in ieder nog niet dit jaar zijn dat deze jongen voor de tjeeven gaat stemmen. Er zijn wel belangrijker zaken te regelen dan BHV. Wat doet België in Europa als ge nog niet met ne Franstaligen naast uw deur kunt leven?

One thought on “no more Yves

  1. Dat van ‘no more Yves’ dat hadden we al eerder gehoord en plots stond hij daar dan toch weer hé. Der zijn leukere gedachten in het leven dan weten dat hij toch weer boven water zal komen. Ge hebt dat nu eenmaal met mossels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.