autovrije zondag

Autovrije zondagen, ‘t is eens iets speciaals. Dus geen tijd te verliezen met binnenzitten maar wel de stad in trekken om te zien wat er allemaal loopt en vooral wat er allemaal fietst 🙂

Brunchparty op de bootjes van Gent, awel ja, en waarom niet? We mogen toch niet met de auto rijden, dus kunnen we maar beter wat feesten! Bubbles, broodjes en terwijl genieten van ons mooie Gent. Ondertussen is er op de Groentenmarkt wekelijks een kunstmarkt met wisselend succes. Vandaag mogen we niet klagen. Met de vele fietsers zijn er ook meer kraampjes en wat meer bezoekers. Het Gentse Montmartre op de Korenmarkt moet toch even onderdoen, ondanks de gezellige sfeer op beide pleinen.

Autovrij[+] Autovrij[+]

Een grote publiekstrekker is Vintage Design Event op de Vrijdagmarkt. Massa’s herinneringen uit de tijd van toen doen jong en oud stilstaan. De felle oranje, bruine en groene tinten vliegen je om de oren. Alles met dat vleugje nostalgie naar de flower power. Unieke stukken, helaas toch wel een beetje te klasseren onder “collector’s items” want de prijzen van deze dingen waren niet echt “tweedehands” te noemen.

Autovrij[+] Autovrij[+] Autovrij[+]

Van de Vrijdagmarkt wandelen we gezapig door naar de echte brocantemarkt van Bij Sint-Jacobs. Je vindt er altijd wel wat je zoekt, voor binnen of buiten en ook meer en meer toffe dingetjes als sieraden, hoeden, stoffen,… Wij waren op zoek naar oude strips maar vonden onze stand niet echt. Dan maar van daar naar ‘t Sint-Michielspleintje om wat eten.

Autovrij[+] Autovrij[+] Autovrij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.