Sehnsucht

Tussen alle voorbereidingen voor de komende expo door is er ook nog tijd om zelf even een expo mee te pikken en Sehnsucht stond al een tijdje op het programma.

Een prachtige affiche in een decor waar ik wel duizend keer zou willen doorlopen en dat allemaal in mijn pajottenland. Niets “Vlaamscher” dan dat, niets nostalgischer dan dat. Een klein uurke op de moto en we zijn van deur tot poort geraakt. Zaaaaaalig. Rustig wandelen door het park, kijkend naar de vele mensen en de kinderen die ravotten in de laatste warme zonnestralen voor de winter of bladeren rapen voor school.

Sehnsucht

Sehnsucht is een tentoonstelling over gevoelens, over contrasten, over verlangens, lust, liefde, passie, moord,…Een streling voor het oog en de geest. Super mooie beelden. Soms grappig, soms verstillend, soms mysterieus.

Het meest grappige vond ik de video van “black beauty”, het mooiste de is de marmer van de 2 vrouwenbustes en daartussen zijn er massa’s andere zinnenprikkelende kunstwerken.

Ik ga, als ik kan, er zeker nog ’s naartoe. Mijn god, dit soort expo wil ik op een dag ook nog wel ’s samenstellen.

PS: voor de mensen die ook graag het “vaste” interieur van het kasteel willen zien, zijn er een beetje aan voor de moeite. Om de tijdelijke tentoonstelling extra kracht bij te zetten werden de vensters verduisterd met blauwe film en is dus niet alles te zien. Maar de fijne geuren die in het kasteel hangen en ik niet kan vatten op foto bleven wel bewaard. Dus zet ook de neusgaten open!

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 gedachten over “Sehnsucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.