Women in Art: opening op Internationale Vrouwendag

Artikeltje op Gentblogt. Ik was er al bij bij de opening van de Nudes Gallery aan de Ajuinlei en nu ook bij de opening van deze galerij.

Al mijn werken zijn voortaan via deze galerij te koop. Handig als je dus het werk eerst ’s “in ’t echt” wil zien. Regelmatig zullen er andere appelvrouwtjes aan de muur hangen.

Net op de internationale vrouwendag opent Thierry Bonnaffé opnieuw zijn galerij helemaal opgedragen aan de vrouw. “Mijn vorige galerij aan de Ajuinlei heb ik moeten verlaten, maar ik ben niet bij de pakken blijven zitten. Dit is mijn antwoord.”

20130319_womeninart009

Thierry is eveneens mee de bezieler van de boekenmarkt aan de Ajuinlei. Deze markt verbindt op zondagochtend de bloemen van de Kouter met de evenementen op de Korenmarkt en Vrijdagsmarkt.

20130319_womeninart002

Thierry: “Op mijn nieuw adres in de Koningin Elisabethlaan 53 – waar vanaf maart 2013 mijn vertrouwde workshops tekenen naar vrouwelijk model zullen plaatsvinden – blijf ik de portretkunst, die ik een warm hart toedraag, met vuur promoten. Daar zullen ook opendeurdagen doorgaan met gastkunstenaar & beeldhouwer Laurent Geers [uit Kortrijk]. Er is ook plaats zat voor een fraaie beeldentuin.”

20130319_womeninart011 20130319_womeninart012

Ga gerust kijken voor dit evenement tussen 8 maart en eind juni. Daarna volgen nog meer nieuwe projecten met regionale kunstenaars, maar ook internationale kunstenaars zullen aan bod komen. Ik noteerde voor deze expo al volgende namen: Laurent Geers dus, Max Van Hemel, Thierry Bonnaffé, François Redant, Leon Sarteel, Stephane Delecroix, Jean-Marie Van Houte.

Meer info op http://www.bonnaffe.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.