Gentse Feesten 2013: dag 9

Dag 9 en de teksten worden minder omdat ook de dagen nog korter worden. Hoe ik dat morgen ga regelen dat weet ik nog niet maar bon, dat zijn zorgen voor later.

Zondag, dag 9. En ’t was een dagje met veel volk, mooi weer en ook vele verrassingen. Want niet alleen was er het afscheid van Fabien Audoorn, er was ook een verrassingsact op het EFTC. Gelukkig hadden we die vorig jaar al gezien en moesten we dus niks missen.

Vanochtend nog snel wat artikeltjes geschreven (te lezen op Gentblogt) en dus hier de rest. Sorry als niet alle foto’s gesorteerd zijn en ’t soms wat lang of dubbel is, maar ’t moet een beetje vooruit gaan. Om 14u worden we alweer in de stad verwacht…

Stap 1: de verrassingsact (1) voor Fabien op de Korenmarkt. Een verameling merkwaardige wezens die je beter geen eten geeft wegens te gevaarlijk. Veel volk rond de kooi. Soort zoekt soort waarschijnlijk…

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze voorstelling achter mij gelaten en dan naar de boekenmarkt. Belofte maakt schuld. Was leuk. Doe ik nog wel ’s opnieuw op een rustiger moment.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Snel snel…zoef zoef…naar het EFTC want daar start dan dadelijk de laatste voorstelling voor GF13. Meneer fiets over een onmogelijke liefde en wat haantjesgedrag. Deed mij wat aan Grease denken. Grappig.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Niet te onderschatten is deze “Shake shake shake”. Een swigend disco-acrobatiespektakel met een heel mooi plot en verrassend eind. Daar houden we wel van. Voor ons mag deze de prijs winnen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

En als laatste act van de avond het prachtige Fille d’Hestia over een soort ritueel waarbij een onschuldig meisje het vuur ontdekt en leert beheersen. Zalig (letterlijk) vuur-werk!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.