We sluiten de zaak!

Ten huizen Van Hemel zijn we geen stoere binken. We houden het graag rustig, ongejaagd en onder controle. Als we “uit” gaan is dat dan ook meestal overdag of in de vooravond. Maar zelden zie je ons op een gat in de nacht in de straten van Gent hangen.

Maar soms, dan doen we graag eens stoer. Dan gaan we voor de fastfood en dan doen we dat goed! Vorige vrijdag gingen we een “hamburger” eten in de home made (!) hamburgertent “Ketchup” in een zijstraat van de Veldstraat (in de buurt van Dille en Kamille). Dat zijn me nog eens lekker broodjes. Ze worden op maat gemaakt en ge kunt er kiezen tussen verschillende soort (eerder) gezonder beleg. Fritten blijven natuurlijk wel fritten maar ook dan weer zijn ze op vraag gebakken en staan ze niet uit te drogen onder een lamp. En ja, ge kunt ze zelf voorzien van zout als ge dat wilt.

WP_000221

Maar dus wij stoer doen en de zaak gesloten! Doe dat ons maar eens na! En ’t was al donker wanneer we buiten kwamen en alles. Huh! Afterworkpartiërs… eat your heart out…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.