modellen gezocht

dit bericht wordt niet meer geupdated. Voor de laatste versie gelieve te surfen naar https://maxvanhemel.wordpress.com/modellen/

Voor komende shoots zoek ik nog modellen voor de delen II en III van de appelvrouwtjes-reeks.

appel-julia-small01

In het algemeen blijf ik zoeken naar mensen die naakt willen poseren, expressief zijn en zich kunnen inleven in de (soms controversiële) onderwerpen. Onderwerpen en invulling wordt steeds in overleg bepaald. Als model krijg je dus mee (echte) inspraak in de pose die uiteindelijk een tekening zal worden. Om praktische en organisatorische redenen werk ik het liefst met mensen die in Gent wonen, op kot zitten of die zich gemakkelijk naar Gent kunnen verplaatsen (en dat ook gewoon zijn).

Principieel ben ik niet op zoek naar “fotomodellen”. Ik werk het liefst met gewone mensen die je elke dag op straat tegenkomt. Voor de uniformiteit in deel II hou ik het liefst bij normaal tot slanke modellen tussen 18-25 jaar. Lengte speelt geen enkele rol, de lichaamsverhoudingen en de souplesse waarmee je beweegt des te meer. Bekijk de tekeningen misschien best eerst dan zie je meteen wat ik bedoel.

Voor deel III is de skoop ruimer en is (voorlopig nog) iedereen welkom. Daar is het wel des te belangrijker om je in te leven in het onderwerp/thema van de tekening en die ook, met een pose, in beeld te kunnen brengen. Inleving is bij dit project prioriteit.

de fantasie van Eva

Meer specifiek ben ik op zoek naar…

* Vrouwelijk model met zeer kort haar (kaal, carré en “broskes”) (voor boek II en boek III). Haarkleur heeft op zich weinig belang. Graag slank maar daarom niet mager. Bij voorkeur naakt maar ook lingerie is mogelijk

* Vrouwelijk model blond of natuurlijk ros (voor boek II en boek III). Haarkleur is hier dus wél van belang maar dan weer niet de lengte van het haar. “Natuurlijk ros” (koperkleur, koper-bruin, hoogblond, bruin met een koperschijn), dus geen geverfd haar. Het gaat ‘m meer om de huidstructuur. Sproeten en zo, allemaal OK 🙂 Bij voorkeur naakt maar ook lingerie en portretten zijn mogelijk. Modellen jonger dan 18 jaar komen enkel in aanmerking voor portretten.

* Vrouwelijk en mannelijk model met “exotische look“. Je hoeft niet echt uit een exotisch land te komen, bedoeling is wel dat we kunnen beelden maken die de afkomst van een vreemd land suggereren. Ik zoek daarvoor dus zowel mensen met Oosterse kenmerken, Zuid en Midden-Amerikaanse kenmerken, Afrikaanse kenmerken. Het is hier voornamelijk de bedoeling een portrettenreeks te maken.

* Zwanger vrouwelijk model. Voor de voortzetting van “boek II” zoek ik iemand die tussen 6-9 maanden zwanger is en wil poseren. Geen zorgen maken over “mindere kantjes” mochten die opgedoken zijn. Wat stoort wordt niet getekend of we passen de pose daar naar aan 🙂 Poseren met partner valt zeker te overwegen.

Wie geïnteresseerd is, kan ook daarvoor een mail sturen of contact zoeken via Facebook.

https://www.facebook.com/max.vanhemel

Vergoeding

Ik voorzie altijd een financiële bijdrage/uur (geen TFCD of andere overeenkomsten, correcte betaling op het einde van de opdracht). Als model krijg je ook altijd een schijfje mee met de shoot. De sessie kan een springplank zijn om verdere shoots te doen of om een eerste ervaring op te doen. Bij voorkeur kan je je vrijmaken op een weeknamiddag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.