Operatie Max 2

De operatie van de reconstructie van de voorste kruisband van de knie is vlot verlopen. “Vlot” dat moet je lezen als “er zijn geen problemen opgetreden”, niet dat ik ineens thuis rondhuppel.

De reconstructie was onder volledige narcose en ‘k heb er toch wel weer wat last van gehad. Evenwichtsstoornissen, sterretjes zien,…een beetje gelijk ne ferme kater. De ingreep verliep een beetje anders dan ik eerder had gedacht. Was het zelfbescherming of was het gewoonweg uit dommigheid maar (gelukkig) had ik voor de operatie de ingreep zelf niet opgezocht. Eerder meer info rond revalidatie. Wie echt wil weten wat er is gebeurd, klik hier en doorscrollen naar operatie.

hamstring1

Een dikke pluim voor het personeel van het AZ Sint-Lucas (Gent) en dr. Schepens. Hun papierwerk kan wel wat beter maar al bij al was geen enkele vraag te veel en werd ik ook nauw opgevolgd.

De komende weken wordt het dus revalideren en nog een tijdje (te) veel pillen slikken om de pijn te onderdrukken. Als alles goed gaat, dan zijn we er eind januari helemaal terug bij 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.