Exit 2014

De laatste 2 weken waren super. Nog snel een grote spurt genomen in de revalidatie. In die week stapte ik met één kruk, het kleine blokje rond en kon ik ook 2x de douche in. Ook terug in eigen bed kunnen slapen. Nu al 2 dagen zonder krukken stappen. ’t Is weliswaar nog met kleine stapjes en enkel op “nieuwe vloeren”. Het gaat dus goed vooruit.

Maar ik had deze week vooral ook wat tijd om ons nieuwjaarskaartje samen te stellen. Traditiegetrouw duurt het dan wel een paar uren voor ik door alle foto’s van het voorbije jaar ben gegaan. Daar dan de beste uit selecteren en de collage kan gemaakt worden. Dit jaar was toch wel een bijzonder jaar. Het jaar begon al met een maand thuis na een hersenschudding (ergens in mei 2013, de val in de tramsporen) en daarbij ook ineens de figuurlijke “schup in uw gat” voor huisarts De Raeve. Ik kon toen onmogelijk weten dat er eind september nog een hersenschudding zou gaan volgen. Het is daartussen toch wel een druk en vol jaar geweest. Zo kon ik gelukkig weer actief bezig zijn rond studentenhuisvesting met als topmoment de lancering van de website van Kotatgent. Het waren ook weer super Gentse Feesten met de nodige frustratie naar Miramiro toe.

10885013_10205639468570411_786044370447857727_n

Wat ik over 2014 vooral wil onthouden zijn de vele, nieuwe, contacten die door een toeval of met een duwtje in de rug tot stand kwamen. Daan, Tom, Patricia en vele (kandidaat-)modellen maakten deel uit van de dagelijkse drive van het leven. Freddy zijn 60e kaarsje, de zoon zijn 15e, de trouw van de fabuleuze madammen. Allemaal leuke momenten uit het voorbije jaar. Het cultuurplatform begon over 2014 ook meer vorm en structuur te krijgen waardoor nu enkele projecten ook effectief van de plank in de bak “in uitvoering” geraken.

Naar volgend jaar toe hoop ik de contacten te kunnen houden ondanks het stoppen van mijn favoriete bezigheid. Mensen vinden mekaar al eens in de meerwaarde, daarom nog niet in de vriendschappelijke meerwaarde. We zien nog wel wat er van wordt, friends will be friends 🙂 Maar in 2015 ga ik toch ’s proberen een heel jaar te werken want ’t is nu wel genoeg geweest met al dat thuis zitten.

Noteer alvast dat er in 2015 ook nog een tentoonstelling in de Campagne (Drongen) zal volgen. Door alle perikelen is dat met een jaartje uitgesteld. De week van 1 november ben ik er weer samen met kunstvrienden. ’t Zal weer de moeite zijn, beloofd!

 

One thought on “Exit 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.