Faces than, Faces now

Gisteren een dagje Brussel. Toch handig die trein op, naar Brussel Centraal en zo goed als voor de deur uitstappen aan de Bozar.

Maar omdat het dan toch zo’n prachtig zonnetje was, even een ommetje langs de trappen van de kunstberg waar je een prachtig overzicht krijgt over de binnenstad.

Van de tentoonstelling Faces than, faces now mag ik geen foto’s nemen (ja hoor, ik heb dat geprobeerd 😉 ) maar op het internet kan je, via Google, bijna alle portretten die er hangen terug vinden. Voor de teksten en de mooie beelden, toch maar de (erg dure) boeken gekocht van de beide expo’s.

Na de expo het verplichte bezoek aan de Kuifje winkel. Deze keer 3 pop-upboeken en 1 leesboek voor junior² meegenomen. Verleid door mooie T-shirts, pulls en pluchen Bobby’s maar daar heb ik dan uiteindelijk wel kunnen aan weerstaan. Het was al een duur dagje tot dan…

Toch nog even een ijsje op de terugweg naar de trein samen met een optreden van deze leuke reggae-zanger

brussel

Hee daar “Moof!” waren we al helemaal vergeten, maar helaas geen tijd want de trein wacht niet. Of toch…13 minuten vertraging wegens mensen langs het spoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.