Gentse Feesten 2015 – dag 2 deel 2

Rondlopen op de Gentse feesten brengt je niet alleen van voorstelling naar voorstelling maar ook van mens naar mens. En zo kruis je dan dit duo dames op zoek naar een plek om de nacht door te brengen. Alvast een goede start van het namiddagprogramma.

GF1502b004

 

Vandaar naar het Belfort waar de 2 voorstellingen in de caravannen op mij wachten. Helaas was ik te laat voor de voorstellingen dus kan ik er nog niet veel over kwijt maar ik kreeg wel even een mini-herhaling om toch een paar foto’s te kunnen nemen.

Volgt dan de voorstelling “Francois Blanc” door theater Pistache. Pistache had ik ook al met 2 andere voorstellingen deze voormiddag gezien en deze was alweer anders en dat niet alleen in verhaallijn ook in uitvoering. Waar deze voormiddag een minimum aan voorwerpen het verhaal van leven gingen voorzien, was het bij de voorstelling in de Triodosbank een voorstelling met decor en pop. Een mooie voorstelling van een inspiratieloze kunstenaar die het publiek betrekt om zijn schilderij te maken.

En toen zat mijn poppentheaterprogramma voor vandaag er al bijna op. Onderweg naar Hotel d’Hane-Steenhuyse was er tijd voor nog wat leuke sfeerbeelden…

Mijn laatste poppenspel voor vandaag was er eentje door jong talent La Bulle de Temps die het verhaal van Klein Duimpje speelde. Helemaal in Frans verteld met (voor wie een woordje Frans spreekt) erg mooie werkwoordvervoegingen. Voor mij was dit een beetje te lang of misschien iets te weinig dynamisch maar we geven het zeker een kans. Spijtig dat de locatie nog niet genoeg gekend is. Dit promopraatje kan misschien wel helpen 🙂

Om dan daarna nog wat “vrij” rond te lopen tussen de Veldstraat en Macharius (MiraMiro)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.