Expo met een PUNT.

2 weekends lang hebben 10 kunstenaars de mensen van Mariakerke, Drongen en daarbuiten onderhouden met kunst.

“Mag ik u even introduceren tot de tentoonstelling?”, mijn zin om de eerste stilte te doorbreken.

8 tekenaars, 2 beeldhouwers vulden mekaar perfect aan. Een diversiteit aan tekentechnieken en tekenstijlen maakten dat deze tentoonstelling boeiend en toch uniform.

Maar het teamgevoel onder de kunstenaars was nooit eerder zo sterk. Een team waar ik graag mee werkte en waar ik kon op rekenen. De opstelling liep perfect. Het toezicht en de opstelling voor het concert liepen “organisch”. Alsof deze groep mekaar ook al jaren kent. En misschien is dat ergens ook wel zo want we zijn met z’n allen ergens wel verbonden.

En dan was er natuurlijk dat tikkeltje meer. Bij ART-tist-expo’s kom je er nooit alleen vanaf met “zomaar” een tentoonstelling. Er waren al eerder connecties met een schrijverscollectief, met poëzie, met muziek. Bij deze verjaardageditie was het superraak met het “Classico Ensemble”. Een tot tranen toe geëmotioneerde zaal kon op zondagvoormiddag het concert bijwonen.

Als laatste rest mij dus alleen maar DANK te zeggen aan iedereen die meewerkte, aan iedereen die promotie maakte en aan iedereen die naar de tentoonstelling is gekomen. En weet dat niet alles is verkocht 😉 Het was fijn jullie te zien, het was fijn om ’s te babbelen en hopelijk zien we u snel terug!

De AVS-reportage (dank aan Peter Stuart) is hier nog verder te bekijken: https://vimeo.com/144616095

4 thoughts on “Expo met een PUNT.

  1. Alles gebeurde op een natuurlijke manier, alles verliep alsof we elkaar zonder spraak elkaar begrepen, het was tof om met deze mensen samen te werken. Maar dit op poten zetten daarvoor kan maar 1 iemand met de eer weglopen en dat is de MAX himself, hij had alles zo mooi voorbereid dat het voor ons meer dan normaal was om als team hem ten volle te ondersteunen. Zo mensen verdienen alle respect zo mensen verdienen de pluim op hun hoed. Merci MAX

  2. Wat een klassevolle tentoonstelling! Wat een artiesten – Proficiat aan alle talenten’ Wat een organisatie – Proficiat aan Max! Wat een afsluiter met Classico Ensemble – Verrassend, stijlvol, professioneel, ontroerend mooi! PROFICIAT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.