Würst (Jeroen Meus) op mijn plank

Ik zit al een tijdje tussen 2 projecten, het Lilith-project dat beëindigd werd en het nieuwe “verborgen verlangen” dat er aan staat te komen.

Eén van mijn verborgen verlangens is om ooit ’s een reeks te maken met bekende mensen (ik heb er wel al een paar gehad, daar niet van) en zodoende nam ik een tijd geleden pen en papier en schreef zo wat namen op van BV’s die ik wel graag ’s zou portretteren.

Als je geen kabelTV in huis hebt, krijg je snel elke dag Jeroen Meus op je bord. Lekkere en eenvoudige recepten die iedereen wel smaken. En toen dacht ik zo bij mezelf “waarom zou ik Meus niet ’s vragen om te poseren”. In juli opent zijn nieuwe restaurant “Würst” en zou het niet leuk zijn om wat tekeningen van me in zijn restaurant te hangen.

meus

Ik mailde naar Hungaria en stelde mijn tekeningen voor. Het duurde wel een week maar ik kreeg antwoord van dé Meus zelf dat hij zou poseren. En nog straffer: omdat alle andere tekeningen naakten zijn, wil hij niet onderdoen en ook naakt poseren. Meus zou Meus niet zijn, voor de gelegenheid wordt de “Würst” keurig gecombineerd met een bloemkool ipv een appel.

Enfin, ik ben curieus wat het zal geven. Vrijdag is het zo ver. We spraken af in het appartement boven de zaak. Spannend, spannend! En dus ineens heb ik ook het GSM-nummer (maar dat ga ik jullie echt niet geven 🙂 )

Een gedachte over “Würst (Jeroen Meus) op mijn plank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.