And you thought it was over…

15 februari 2015 is een memorabele datum. Althans toch voor dat groepje Gentïnfecteerde mensen die 10 jaar lang vrijwillig samen werkten aan het Gentblogt project. Na 10 jaar was het mooi geweest, de rek was er wat uit. Zoals bij vele verenigingen was er wat gebrek aan opvolging en maakten de dingen des levens de verdere opvolging erg lastig.

Tot ik een paar weken geleden vanuit een moment van zelfconfrontatie tot de conclusie kwam dat ik dat gezellige groepje mensen miste om tot plannen van de Gentse feesten te komen. Een frustratie (jawel) die ik dan maar via Facebook ventileerde en waar meteen dat groepje mensen op reageerde dat we echt wel nog ’s moesten rond de tafel gaan zitten.

gentblogt-feestenplanning2016

Gisteren was het dan zo ver. De feestenplanners altegader rond de wankele tafelpoot. En er werd weer gelachen, gezeverd, geluld over tetten, kind-kinder-kinderen,… Er werd zelfs een klein beetje gepland.

Maar we zijn weer afgestemd: het puppetbuskersfestival, Miramiro, Place musette…en Pieter Embrechts. Ze worden allemaal gedekt door het team. En met een beetje geluk volgt hier en daar ook nog een verslagje. Dus wil je zelf meer halen uit de Gentse feesten? Ga dan naar Sint-Jacobs, Korenmarkt, Sint-Baafsplein,…want daar zal je niets over lezen en dat moet je dan toch wel zeker zelf gezien hebben!

Gentblogt is nog te volgen via de Facebook: https://www.facebook.com/Gentblogt/

One thought on “And you thought it was over…

  1. Pingback: Gentse Feesten editie 2016 | Casa Murphy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.