Faxbericht

Heb jij dit soort faxen ook ooit al eens gezien of gekregen? Heb je ze dan gelezen of onmiddellijk weggegooid? Ik vind ze buitengewoon boeiend en inspirerend. Het zijn mensen die complottheorieën neerschrijven en dan per fax, bij voorkeur naar overheidsnummers, doorsturen. Ze waarschuwen ons voor het scherm dat ons wordt voorgehouden en leggen de waarheid bloot.

20160808_fax

Ik vind ze prachtig. Dat je achter elk woord, elk systeem, elke gebeurtenis wel een paranormale uitleg kan vinden, dat weten we al wanneer we nog maar eens een van die Amerikaanse films hebben gezien. De Da Vinci-code staat er vol van. Maar film is fictie, de schrijvers van dit soort faxen leeft in de ware overtuiging van de gebeurtenissen. Of geeft althans toch sterk die indruk. Dat boeit me enorm. Hoe komen mensen ertoe zo diep te gaan graven en zaken te vermengen dat ze toch ware, gedemonstreerde, feiten komen?

Ik vind ze prachtige kunstwerken. Niet alleen inhoudelijk maar ook grafisch er sterk. Lag het aan mij, ik zou ze bij voorkeur in boekvorm of tentoonstelling willen lezen.

Lees hier de volledige fax

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.