The summer of love

Ik had nog “niets” geblogt over de zomer 2016. Toch wel een heel speciale zomer. Niet alleen omwille van de korte zonne-zomer in het zuiden maar ook omwille van de uitbarsting aan “ja”-woorden voor het leven onder onze vrienden en kennissen.

Maar liefst 3 trouwfeesten en 1 jubileum op het programma: Rebecca en Broos, Bruno en Tessa & Emmy en Julie. Veerle en Elias die deelden hun 25 jaar samen lief, leed en ze kregen vele kinderen.

Dus veel trouwpartijen. En elk met hun eigen karakter en stijl, ik denk dat we – behalve een historische evocatie trouwpartij – nu wel een catalogus kunnen opstellen.

En het was ook een zomer vol cultuur en een flinke brok avontuur. Ik ging met Junior samen op de moto een ritje maken door Nederland. We gingen met het hele gezin (onder begeleiding van fantastische gids Maarten) heel wat interessante plekjes onderaan de Dordogne verkennen. En er waren ook de Gentse feesten.

Terwijl waren er de vele kunstmarkten met Phil, Marc en de kluts en ook regelmatig de tekendemo’s in Brasschaat en Tienen.

De afsluiters waren op zich ook al niet mis: het pensioenfeestje van opa Jan en het gezamenlijke verjaardagsfeestje vlakbij onze deur.

2016_09_24_3923

Kortom: een zalige zomer waar ik erg heb van genoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.