Like sugar and spice

Een week “artistieke rust” heeft als resultaat dat er veel wordt gelopen en vooral veel met de handen wordt gewerkt. Een paar kasten (van die Kallax-kotjes weetjewel) erbij, een deur erbij, wat spotjes verhangen van plek,…enfin als er niet ge-artistiekt wordt, dan wordt er geboord, gevezen en stof gezogen. Er werd zelfs een tekening gerestaureerd wegens accidentele schade (ook dat hoort er bij 🙂 )

Maar een artistieke geest die kan je niet zomaar stil leggen. Die broebelt lustig door. Gesprekken met bevriende kunstenaars en kunstliefhebbers doen daar alleen maar een schepje bovenop.

Zo kreeg de triptiek van het leven meer en meer vorm. Werden concrete afspraken gemaakt voor de foto-opnames en maak ik weldra een eerste maquette. Ja hoor, een triptiek die schud je niet zomaar uit je mouw. Daar moet je eerst wel even over nadenken…Zeker wanneer het beslist is dat de volgende bijna 2x zo groot zal zijn dan de triptiek van de dood (maar men zegge het niet voort)

Maar de belangrijkste zaak is dat het startschot werd gegeven voor de expo 2019. Deze zal weer doorgaan rond 1 november en krijgt “Happy/Gelukkig zijn” mee als centraal thema. Samen met de curator (waarvan ik het mysterie nog even bewaar) worden werken/kunstenaars geselecteerd die u een goed gevoel geven. Ik wil echt een feel-good-tentoonstelling. Vanzelfsprekend stel ik er ook een aantal tekeningen voor. Ik zal daarvoor in de komende maanden leuke beelden verzamelen die mij alvast een leuk, frivool, grappig gevoel geven en ik hoop voor u van het zelfde.
Hou u maar al klaar want het wordt een druk 2018! (en noteer misschien al in uw agenda expo van Max 1,2,3/11 + 9,10/11/2019 met op 3/11 een aperitiefconcert).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.