Volgende keer meer: expo “meer weer”

Doe-expo “Meer weer”…Ze was aan mij helemaal voorbij gegaan. Isabel stuurde mij een bericht en dat zou ze eigenlijk wel eens meer moeten doen 😉 Een leuke (échte) doe-expo voor kids (vanaf lees-leeftijd tot…goh ja…ergens 77 en daar voorbij). Samen met Frank Deboosere ga je op stap door natuurfenomenen die allemaal met het weer te maken hebben.

Vele weetjes maken de expo boeiend maar daarom nog niet leuk 😉 En dat leuke dat vinden we

naast elk weetje. Een foto in een windhoos, draaikolk of zelfs in de ruimte: why not? Het kan allemaal op deze expo. Voor de kinderen is er een zoektocht doorheen de expo, voor de volwassenen is er een kwis bij het einde van de expo (ouderen moeten hun geheugen maar gebruiken).

De expo “meer weer” is vlot te bereiken met de trein (kinderen betalen niet indien vergezeld van een volwassene) en de ticketprijs valt ook goed mee. Wij hebben er ongeveer 1u30 rond gelopen. Het was er niet erg druk. Omdat het vooral een doe-expo is, is het zeker aangeraden mondmasker te dragen en goed de handen te wassen/ontsmetten achteraf. Aanrader voor al wie met de kids aan zee is en naast het bakken en braden ook eens iets anders wil doen.

Meer info op de site: https://www.kursaaloostende.be/nl/meer-weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.