Kunst in het dorp 2021: unieke kans!

Laat u niet misleiden: “Kunst in het dorp” in het kleine, gezellige Brabantse dorpje Bellingen is een Groot evenement. En dat mag gerust met een G worden neergezet. Met de 18 voorafgaande edities werd al heel wat topkunst getoond. Voor de 19e editie (20e verjaardag) worden alle registers open getrokken. Het terrein vergroot én het aantal kunstenaars op het terrein is zowel in kwaliteit als aantal toegenomen.

52 kunstenaars, concerten, verhalen en proeverijen maken van dit evenement een totaalervaring. Alle en nog veel meer info op het Facebookevenement of op de Kunst in het Dorp-web.

UNIEKE (laatste) KANS!

Bij deze expo toon ik voor het laatst de “triptiek van het leven”, het tweede deel van de 3 triptieken. Na de triptiek van de dood (met performance in de dodenkamer van Simonetta Vespucci) wordt een nieuw verhaal verteld. Om logistieke redenen zal dit de laatste keer zijn dat de triptiek van het leven in zijn totaliteit te zien zal zijn. Mis de kans om dit “opus magnum” in volledige glorie te bewonderen niet!

Ik ben er doorlopend aanwezig. Aarzel niet te vragen naar het verhaal bij deze triptiek. Laat je meeslepen in een wereld en tijd vol magie, bewondering, verwondering, stoere binken en schone prinsessen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.