Iedereen koning!

Voor wie nog zou twijfelen aan het bezoeken van een kunstenaarswebsite of een tentoonstelling, bij deze is het bewezen: je bent niet de enige! Ga er gerust naartoe zoals je naar de Carrefour, Delhaize, Aldi of Colruyt gaat.

Naar jaarlijkse gewoonte is januari het moment om even aan “kwaliteitskunde” te gaan doen en na te gaan hoe de groei van het Max-werk is verlopen in het voorbije jaar. Echt benchmarken met een andere website kan ik niet. Ik heb helaas nog geen kunstenaars gevonden die of hun stats zou nauw bij houden of in die mate wensen samen te werken (laat van u horen als ge dat wél wilt 🙂 )

In december 2019 deed ik de oproep om eens extra een bezoekje te brengen aan mijn website. Het was de bedoeling om de symbolische kaap van 20.000 te halen. In 2015 haalde ik de kaap van 10.000 bezoeken en dus 4 jaar later kwamen daar 10.000 bezoeken bij. In 2021, slechts 2 jaar later, deden jullie daar nog een schepje boven op: 30.572 bezoeken aan de website! Het aantal bezoekers steeg naar 150% tov 2019. Dat doet mij enorm veel plezier.

De stijging is vooral te wijten aan het blijven inzetten op nieuwe werken en nieuwe wendingen in het verhaal van Max. De successen die de expo’s tussen de corona-golven met zich mee brachten. En dat is allemaal aan jou – de volger van mijn blogs – en mijn trouwste apostelen te danken. Dus wees samen met mij blij en eet nog een stukje taart want vandaag is elke bezoeker een koning 🙂

Een gedachte over “Iedereen koning!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.