Digital Detox

Precies 2 maanden geleden schreef ik mijn laatste blog over Woman voor Valentijn. Dit als tussenstop voor de reeks God en Van Gogh. Sindsdien heb ik een digitale pauze genomen…

En als ik echt eerlijk ben: dat bevalt me wel. Op één na heeft zowaar niemand mijn blogs gemist en ook via Facebook of andere kwam de vraag waar ik bleef niet. De druk die ik mezelf opleg om met enige regelmaat te vertellen over mijn tekenwerk is dus helemaal niet nodig.

Tegelijk kan ik u, als digitale lezer, aanraden ook van Facebook af te stappen. Het valt op dat het leven (lees: het echte leven dus) er stukken aangenamer op wordt. Ik blokkeerde vroeger al meerdere personen die continu negatief geladen zijn. Nu ik geen commentaren meer lees, voelt dat nog beter, ook al mis ik sommige grapjassen of de roadtrips van Sandra wel.

Ik denk dat ik voornamelijk nog op mijn tekenpagina op Facebook te vinden zal zijn. Die kan ik lekker van buiten Facebook aanvullen en ik hoef er dus niet echt naartoe. Messenger lees ik voorlopig nog wel. Instagram blijft nog OK omdat het maar beelden zijn. Het is niet echt hét medium om te gaan zeiken 😛

Dus kijk, ik blijf nog effe in mijn mand met mijn poten omhoog 🙂 En achter de schermen werk ik gezapig door aan mijn projecten want ik wil de komende jaren meer inzetten op het creëren (ja, ik zei dat al eerder maar ‘k heb er mij toch mooi al 2 maanden aan gehouden 😉 ). Dus helaas voor de fans, er volgt GEEN ART-tist expo in Drongen in 2024. Dat staat nu al zeker vast.

7 gedachten over “Digital Detox

  1. Beste Max.
    Ik lees je graag, maar iemand achter zijn veren zitten doe ik niet.
    Mijn moto : maak de keuzes waar jij je goed bij voelt.
    De rest is….. zo belangrijk niet.
    Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.