Project: *working title*

Samen met een schrijfster werk ik een verhaal uit waar ook tekeningen bij horen. Het project zal over een jaar zal lopen (ontwikkeling en poseersessies) en daarvoor zoek ik één model als hoofdpersonage voor een surrealistisch, spannend, grappig verhaal.

Veel kunnen we nu nog niet kwijt, het moet nog wat geheim blijven maar wie fan is van fantastische verhalen waar het onmogelijke mogelijk wordt, zit al op een goed spoor.

Profiel

Ik zoek iemand (+18) met een fijne, niet al te grote lichaamsbouw. Bij voorkeur een A, maximaal B-cup en slank middel. Huidskleur is niet van belang. Haarstijl: of lang blond/koperkleur of zwart en kort (dus niet zwart, bruin gecombineerd met lang). Balletdanseressen komen dichtbij het profiel. Je hebt een jong voorkomen.

We zoeken iemand die zich kan inleven in een fictief personage en die zelf karakter geven. Je moet als model dus wel een empathisch-expressief zijn. Gezichtexpressie en verfijnde handen zijn erg belangrijk.

Poses kunnen topless-naakt zijn maar zijn dat zeker niet altijd. Meestal zijn het aangeklede poses.

Geïnteresseerd?

Als model krijg je mee (echte) inspraak in de pose die uiteindelijk een tekening zal worden maar we moeten wel binnen het kader van het verhaal passen. Om praktische en organisatorische redenen werk ik het liefst met mensen die in Gent (of in de buurt van…) wonen, op kot zitten of die zich gemakkelijk naar Gent kunnen verplaatsen (en dat ook gewoon zijn). Wil je meewerken aan de opbouw van het verhaal dan kan dat worden overwogen.

Ik waardeer elke reactie die binnenkomt en, tenzij ik het echt echt over het hoofd heb gezien, krijgt iedereen een antwoord. Weet wel dat een sessie en tekening maken heel wat tijd vraagt en ik daarom ook wel kritisch kan zijn bij het selecteren van mensen.

Laat van je horen, stuur me een mail via max.vanhemel@gmail.com

caitlin_thumb2

Vergoeding

Ik voorzie altijd een financiële bijdrage van 20euro/uur (niet-naakt: 10 a 15euro/uur afhankelijk van de complexiteit van de opdracht) met een minimum van 40euro (niet-naakt: 25euro) (geen TFCD of andere grijze overeenkomsten, correcte betaling op het einde van de opdracht). Bij voorkeur kan je je vrijmaken op een weeknamiddag. Voor alle duidelijkheid: als model krijg je geen tekening na de sessie.

trefwoorden: bijverdienste, model, kunstmodel, naaktmodel, tekening, Adam, Eva, Lilith, ros, blond, roest, sproeten, fotoshoot, photoshoot, hoog blond, kunstmodel, student, koppel, potlood, zwanger, zwangerschap, Dorian Gray, spiegel, wonderland