project: Toulouse-Lautrec

Dit project wordt het eerste in een reeks werken (later meer info). Wie aan dit al meewerkt, kan ook geselecteerd worden voor de volgende ideeën.

Henri de Toulouse-Lautrec is moeilijk te vatten in één richting. Zijn werken gaan meerdere kanten op, zowel technisch als inhoudelijk. Ik overweeg een aantal “covers” te maken naar analogie met zijn werken. Daarvoor zoek ik modellen die hiervoor interesse zouden hebben (ik schrijf het nog even voorwaardelijk omdat ik nog wil aftoetsen of er voldoende interesse is om het project te laten doorgaan). Vrouwelijke modellen voelen zich goed in hun vel, zijn expressief en kennen weinig schroom – ondanks dat er weinig tot geen naakt is, is het suggestief durven poseren wel belangrijk -. Maten en leeftijden zijn van ondergeschikt belang aan het voluit gaan voor de expressie. Mannelijke modellen die binnen de profielen op de schilderijen passen kunnen zich ook kandidaat stellen. Van Gogh-lookalikes zijn ook welkom. Duo’s krijgen voorkeur. Het kan zijn dat je met meerdere modellen tegelijk zal poseren.

Interesse? Mail naar max.vanhemel@gmail.com Heb je nog niet voor mij geposeerd dan MOET je wel een foto van jezelf (of het duo) meesturen. Financiële en organisatorische voorwaarden: zie hoofdpagina modellen.